Blog

Jak zlepšit interní procesy technologií Power Apps?

Posunuli jsme spolupráci se společností Microsoft na novou úroveň

22.06.2021

Microsoft patří mezi největší světové společnosti a s jejími technologiemi pracujeme již více než 10 let. Oceňujeme na ní především způsob, jakým nakládá s uživatelskými daty. Zatímco technologický gigant Google získaná data využívá k řadě účelů a marketingových aktivit, Microsoft tato data nijak nevyužívá pro vlastní účely. A současně jsou zde uživatelská data velmi dobře chráněna a uchována, takže u programů a aplikací, které využíváme, máme jistotu, že o ně nepřijdeme.

Další výhodou společnosti Microsoft je, že velmi rychle vyvíjí nové technologie. Její nástroje využívá celá řada firem a díky tomu zákazník ví, jakým způsobem potřebuje podpořit své podnikání. A v Bi4 tyto firmy dále podporujeme a pomáháme vylepšit jejich infrastrukturu. 

Jsme certifikovaným Microsoft partnerem a v letošním roce jsme se posunuli na další úroveň partnerství. Ta nám umožňuje využívat software Microsoftu, ke kterému jsme doposud neměli přístup.

Naše možnosti se tak opětovně rozšířily, stejně tak jako služby, které můžeme poskytnout našim zákazníkům. 

Ať už potřebují pomoci s vývojem aplikace v rámci Power Platform nebo si chtějí nechat vyvinout aplikaci na míru, rádi jim s ověřenými technologiemi Microsoft 365 pomůžeme.

Zaujali jsme Vás?
Vše Vám předvedeme a vysvětlíme

Prostě nám napište