Blog

Jak zlepšit interní procesy technologií Power Apps?

Využívejte místa v kanceláři efektivně nejen v době pandemie, díky rezervačnímu systému

02.02.2021

Efektivní využívání místa v kanceláři je pro řadu moderních firem již standardem. Nicméně kvůli koronavirová krizi musí rezervaci míst řešit i společnosti, které tuto oblast doposud nijak neřešily. Právě kvůli koronaviru je často nutné, aby si zaměstnanci mohli zvolit, v jaký den přijdou do kanceláře, a které pracovní místo využijí. Je to jeden ze způsobů, jak mohou firmy chránit jejich zdraví.  

Pro všechny společnosti, které pro svůj provoz potřebují rezervaci míst v kanceláři, ať už s ohledem na koronavirovou pandemii nebo pro efektivní využití prostor v průběhu roku, je tu aplikace Bi4OfficePlaces. Ta umožňuje rezervaci nejen v jedné kanceláři, na open space, v zasedací místnosti ale i napříč patry budovy.

Aplikace Bi4OfficePlaces je velice snadná na užívání, jak pro administrátora, tak pro samotné zaměstnance. Její efektivitu si chváli i Miroslav Jakuba, Business Process Improvement and PMO Manager z nadnárodní průmyslové společnosti Atlas Copco.

Pro využití aplikace Bi4OfficePlaces se rozhodli na počátku koronavirové pandemie. Chtěli omezit pohyb osob v kanceláři a umožnit zaměstnancům, aby snadno mohli dodržovat doporučené dvoumetrové rozestupy. Miroslav Jakuba k využívání aplikace na rezervaci míst uvedl:

„Aplikaci Bi4OfficePlaces aktuálně využíváme pro několik pater naší budovy a většinou máme omezenou kapacitu prostor na 40 % jejich standardních možností. Velice nám vyhovuje především jednoduchost, rychlost a přehlednost celé aplikace. Zaměstnanci si během dvou kliknutí rezervují své místo. Stačí vybrat datum a potvrdit ho. To je celé.”

Pan Jakuba dále doplnil, že s aplikací počítají i do budoucna. S tím, jak se mění firemní kultura, kombinace docházení do kanceláře a podíl homeoffice, budou potřebovat spolehlivý systém pro efektivní využití prostorů.

Pokud i vy řešíte, jak efektivně řídit přítomnost zaměstnanců v kanceláři či na open space a zajímají vás bližší informace o aplikaci Bi4OfficePlaces a ukázky jejího fungování, navštivte její detail. Případně nás kontaktujte, rádi vaše dotazy zodpovíme a poradíme vám, jak může tato aplikace zefektivnit chod právě vaší firmy.

Zaujali jsme Vás?
Vše Vám předvedeme a vysvětlíme

Prostě nám napište